Meet The Team
At Floki’s, we have a vast team of experienced anglers including some of the biggest household names in carp fishing today. Our team play a very important role when it comes to testing our bait with their invaluable experience.

David - Team NL

Mijn naam is David Josten en ben geboren en getogen in Venlo.

Hier woon ik samen met Felicia Boer (mijn vrouw) en drie zonen op ons familiebedrijf. Sinds 2020 draaien wij met veel plezier en passie onze boilie ranges in onze fabriek aan huis.

Waar het allemaal begon voor mij.
Het zal ergens in 1990 zijn, althans mijn eerste karper foto dateert van 3 April uit dat jaar. Destijds woonde ik daar met mijn familie in Venlo tegenover de drie bronnen. Dit zijn drie kleine viswateren en deze lagen in een bosrijk gebied aan de overkant van de straat. Mijn 10 jaar oudere broer was toen al vervend visser en spendeerde vele uren daar aan de waterkant. Dit trok mijn interesse en wou graag een keer met hem mee. Doordat hij zo fanatiek was trok hij mij al snel mee in deze obsessie, en leerde hij mij alles wat ik moest weten om mijn allereerste karper te vangen.

Door de jaren hebben Felicia en ik veel samen gevist en zijn wij gaan fantaseren over een eigen boilie lijn. Wij wouden graag iets op de markt brengen wat uniek was en nog niet bestond. Na jarenlang testen en uitproberen hebben we eindelijk deze droom tot werkelijkheid kunnen maken. Ik hoop dat jullie net zoveel vertrouwen en plezier gaan hebben met het aas van Floki’s als dat ik en mijn team hebben!

Veel vang plezier,
David Josten

Netherlands personal Record 28.2 Kilo
French personal Record 33.5 Kilo
German personal Record 27 Kilo
Belgium personal Record 23 Kilo

Felicia - Team NL

Mijn naam is Felicia Boer en ben samen met David (mijn man) en drie kinderen momenteel woonachtig in het mooie Venlo. Ik ben geboren in Utrecht en ben voor de liefde verhuisd naar Venlo.

Door de jaren heen ben ik vaak met sessies van David mee gegaan. Op deze manier kwam ik in aanraking met het karpervissen, en is voor mij de hobby ook begonnen. Ik vind het heerlijk om met het gezin op plekken te komen waar anderen niet komen. Wij vissen dan ook alleen op openbare wateren.

Door de jaren hebben David en ik veel samen gevist en zijn wij gaan fantaseren over een eigen boilie lijn. Wij wouden graag iets op de markt brengen wat uniek was en nog niet bestond. Na jarenlang testen en uitproberen hebben we eindelijk deze droom tot werkelijkheid kunnen maken. Ik hoop dat jullie net zoveel vertrouwen en plezier gaan hebben met het aas van Floki’s als dat ik en mijn team hebben!

Veel liefs en vang plezier,
Felicia Boer

Personal Record 24.3 Kilo

Frans - Team NL

Hallo, mijn naam is Frans van Maanen.

Vissen zit mij in mijn bloed, al van kinds af aan heeft het water grote aantrekkingskracht kracht op mij. Als klein mannetje besteedde ik al mijn vrije tijd aan de nabijgelegen sloot, op jacht naar stekelbaarsjes, voorntjes en dergelijke. In de loop der jaren werd het slootje verruild voor plaatselijke parkvijvers, circuitwaters en uiteindelijk het stromende sop. Jarenlang heb ik talloze kanalen en rivieren bevist, een taaie visserij met veel ups and downs.

Momenteel word veel van mijn vistijd in Frankrijk besteed, hoe verder weg hoe liever. Veelal rijd ik dan ook naar Zuid Frankrijk, redelijk rustig nog, super mooie omgeving en prachtige karpers!

Netherlands personal Record 25.2 Kilo
French personal Record 34.2 Kilo
Belgium personal Record 29.8 Kilo
German personal Record 22.8 Kilo

Bas - Team NL

Mijn naam is Bas Baks, 32 jaren jong en ben sinds een jaar toegetreden bij het Team van Flokibaits. Vele zullen mij kennen als iemand die eigenlijk al jaar en dag viste voor Originals. Toch hoefde ik niet lang na te denken toen ik een telefoontje kreeg van David. De visie en het idee achter deze bollen pakte mij direct. Daarom werd er als snel een afspraak gemaakt om deze bollen van dichtbij te aanschouwen. Het proces, het idee, en de kwaliteit passen helemaal in mijn straatje.

Voor een relatief nieuw merk ben ik van mening dat David echt met een one of a kind range is gekomen waar je aan terug kan zien dat er echt over na is gedacht!

Mijn favoriete bollen zijn de GLM gecombineerd met de Krill. Dit eigenlijk omdat ik hier het meeste mee aan de slag ben gegaan. Toch heb ik de laatste tijd instant op de Mulberry Squid ook echt fantastische resultaten geboekt. Dus hoe ik het nu ga combineren is een breinbreker voor aankomend seizoen.

Mocht je vragen hebben over het aas of wat mijn bevindingen zijn stuur me dan gerust een DM op Instagram

Wim - Team NL

Hallo, mijn naam is Wim Molendijk.

Ik woon in Krimpen aan de lek samen met mijn vrouw en drie dochters. Van af jongs af aan al een grote passie voor karpervissen. Mijn visserij bestaat voornamelijk uit het vissen op grote wateren.

Ik heb meerdere malen het Nederlands en wereld kampioenschap mogen vissen samen met mijn broer Peter. Hierbij heb ik op verschillende mooie wateren gevist en goede ervaringen opgedaan.

Voor al mijn visspullen kom ik al jaren bij mijn goede vriend Harry van Hareco hengelsport. Dit is een van de grootste hengelsport zaken van de Benelux. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met Floki’s baits. Hun uitgebreid assortiment en volledig natuurlijk aas sprak mijn heel erg aan. Daarvoor ben ik blij dat ik deel mag uit maken van dit team.

Stephan - Team NL

Geboren in Rotterdam en opgroeiende in Gouda werd er al op vroege leeftijd veel gevist.

Op 15 jarige leeftijd werden er al enkele Frankrijk trips gemaakt en succesvol gevangen. Na de Mavo, MTS en HTS werd de TU Delft werd afgemaakt en richtte Stephan een architecten bedrijf op. Lang duurde dit niet er werd een carrière switch na amper 2 jaar gemaakt, om van architect producer en DJ te worden. Om deze droom werkelijkheid te laten worden werd alle beschikbare tijd in dit project gestopt. Er werd nauwelijks tot niet gevist. Na tien jaar lang de wereld veelvuldig te hebben over gereisd begint het dan toch weer te kriebelen. Via social media is er weer contact met vismaten van vroeger en zo ook met David, de man achter FlokisBaits. Het enthousiasme om weer tijd aan het water te spenderen wordt sterk gestimuleerd door het contact met David en verhaal achter FlokisBaits.

Op basis van zijn ontwerp, social media ervaring versterkt Stephan het FlokisBaits team. Achter de schermen om het merk te versterken en af en toe natuurlijk ook aan de waterkant!

Jerome - Team FR

Personal Record 29.8 Kilo

Thomas - Team FR

Persoonlijk Record 27 Kilo